VOETBALVERENIGING BAEXEM

Aanmelden lid

Lidmaatschap

Is voetballen bij RKVB iets voor jou? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

  • Onze secretaris bepaalt in overleg met de jeugd/seniorencommissie vervolgens in welk team je ingezet wordt en rondt de aanmelding af. Je bent dan bondslid en krijgt van de secretaris bericht in welk team je ingedeeld wordt, wie je leiders zijn en welke trainingstijden daarbij horen. Uiteraard word je hierin begeleid als je voor het eerst naar het veld gaat.
  • Om wedstrijden te kunnen voetballen is verder nodig een pasfoto aan te leveren bij de KNVB voor je spelerspas. Je kunt dit zelf doen in de voetbal.nl app. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van de pasfoto. Zonder pasfoto zijn leden niet speelgerechtigd.
  • Deze app kun je installeren op je tablet of telefoon. Meld je aan met je e-mailadres en stel een wachtwoord in.
  • De vereniging zal jaarlijks een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.
  • Daarnaast tevens graag bijgaand Toestemmingsverklaring AVG formulier sturen naar onze secretaris via secretaris@rkvb.nl.
  • Alle nieuwe leden van RKVB worden voorzien van witte broeken en blauwe sokken met ons RKVB clublogo van het merk Hummel voor een uniforme uitstraling. De keepers zullen ook voorzien worden van zwarte sokken met clublogo. Daarnaast worden deze 1x per 2 jaar aan alle leden uitgereikt. De betaling hiervoor geschiedt via de contributie.

Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Dit kun je bij voorkeur door je ouder/verzorger laten doen. Meer hierover kun je vinden op voetbal.nl.

Aanmeldformulier lidmaatschap

* Deze velden zijn verplicht