VOETBALVERENIGING BAEXEM

Disclamer

Deze website is op geen enkele manier verbonden met een professionele voetbalclub of -organisatie. Alle informatie op deze website is bedoeld voor entertainment- en informatiedoeleinden en we doen ons best om ervoor te zorgen dat alle informatie accuraat en actueel is. Echter, we kunnen geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid of geschiktheid van de informatie voor welk doel dan ook.

Deze website kan ook links bevatten naar externe websites van derden. We hebben geen controle over de inhoud en de beschikbaarheid van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze externe websites.

Alle meningen en opmerkingen op deze website zijn de persoonlijke mening van de auteurs en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de standpunten van de website of haar beheerders.

Als u besluit om de informatie op deze website te gebruiken, doet u dit op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie op deze website.

Houd er rekening mee dat de wetten, regels en voorschriften met betrekking tot amateurvoetbal kunnen verschillen per land, regio en competitie. Raadpleeg altijd de officiële instanties voor de meest actuele informatie en regels.